Projektin positiivisten vaikutusten päivä

Be Smart Seniors – projektin positiivisten vaikutusten päivä -tapahtuma pidettiin 15. heinäkuuta 2020 Budapestissa. Siihen osallistui yli 50 osallistujaa. Tapahtumaan osallistui pääasiassa sosiaalialan ammattilaisia. Alkuperäisten suunnitelmien mukaan tämä tapahtuma olisi pidetty projektin lopussa, mutta koronavirusepidemian vuoksi pidimme tarkoituksenmukaisena järjestää tapahtuma kesällä osallistujien turvallisuuden vuoksi. Tapahtumassa tohtori Gábor Simon, Corvus Kft., Edustaa projektin tavoitteita, saavutettuja tuloksia ja opetussuunnitelman kehittämisestä saatuja kokemuksia. Asiantuntija tohtori Lilla Somodi kertoi yleisölle aktiivisen ikääntymisen ja sosiaalityöntekijöiden tukevan työn merkityksestä. Tapahtuma päättyi yhteiseen keskusteluun, jossa osallistujat esittivät lisäkysymyksiä projektin tuloksista ja mahdollisuuksista soveltaa niitä päivähoidossa.

Gabor Simon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *